Turbulente tijden .. Corona-maatregelen en lockdowns zijn voorbij, en ook de overheidssteun voor bedrijven is ten einde. Oorlog in Oekraïne zorgt voor verdere prijsstijging terwijl de inflatie door corona al flink heeft toegeslagen heeft. Logistiek geeft ook uitdagingen, zowel in kosten als capaciteit. En last but not least; veel bedrijven hebben het altijd nog erg moeilijk omdat de verkoopcijfers nog niet terug zijn op het oude niveau.

Dat maakt een goede, juiste, toepassing van je polis kredietverzekering nóg belangrijker dan ooit. Daarom organiseren wij op donderdag 9 juni aanstaande een workshop kredietverzekeren bij CRDT op het Bedrijvenpark IPKW (Industriepark Kleefse Waard).

Tijdens deze bijeenkomst zullen wij tekst en uitleg geven over hoe je het beste om kunt gaan met je polis kredietverzekering en hoe je deze in de dagelijkse praktijk op de juiste manier kunt toepassen. Uiteraard zal er ook ruimte zijn om de actualiteiten over kredietverzekeren en creditmanagement met elkaar te bespreken. Mocht je nog geen kredietverzekering hebben maar wel interesse hier naar hebben, dan ben je ook van harte welkom.

De gratis bijeenkomst zal starten om 11.00 uur en duurt tot ongeveer 15.00 uur. Wij zorgen voor een broodje bij de lunch. Tijdens de afsluitende borrel is er ook gelegenheid om met elkaar na te praten.

Graag tot ziens op onze workshop!

Datum: donderdag 9 juni 2022
Tijd: 11.00 – 15.00 uur
Locatie: Westervoortsedijk 73,  Arnhem (bij CRDT op Industriepark Kleefse Waard)

Aanmelden