Branche concepten: passende service voor elke branche.

Branche- en beroepsorganisaties

member benefits

Als brancheorganisatie wilt u uw leden het liefst collectieve voordelen bieden die niet alleen een financieel voordeel bieden, maar juist ook toegespitst op de handelsactiviteiten van uw leden zelf. CRDT richt zich volledig op het ontwikkelen van branche creditmanagement concepten. En met groot succes. Onze unieke werkwijze zorgt ervoor dat uw member benefit programma wordt uitgebreid met échte ledenvoordelen.

Toegevoegde waarde
Doordat wij investeren op kennis en ervaring van uw branche, gebruiken in de sector ons eigen maken en de specifieke kenmerken van uw leden en hun producten bestuderen, leren we hoe uw branche in elkaar steekt. Wij zijn daarmee snel in staat om ons te onderscheiden van andere incassobureaus. Doordat we de branche kennen, zijn we veel beter in staat problemen in een vroeg stadium te herkennen, kunnen we veel beter door argumenten van debiteuren prikken en we lossen sneller disputen op. Doordat we dit collectief aanbieden kunnen we onze brancheformules aanbieden tegen zeer interessante voordelen.

Branchekennis
Al ruim 80 jaar bieden wij uitgebalanceerde creditmanagement diensten voor een aantal branches. We zijn daarmee niet alleen bekend met hoe brancheorganisaties opereren en hoe we passende diensten kunnen aanbieden aan een totale sector. Ook weten wij dankzij onze gespecialiseerde medewerkers waar we het over hebben in de diverse branches. Die kennis geeft ons én u een enorme voorsprong op de concurrentie.

Contact opnemen