Een bewezen aanpak

Ons concept werkt. Inmiddels al voor 10 branche- en beroepsorganisaties, in binnen- en buitenland.

Een kledingmerk heeft met hele andere leverings- en betalingscondities te maken dan een toeleverancier van horecabenodigdheden. En een logistiek dienstverlener heeft hele andere behoeften dan een producent in pharmaceuticals. Standaard creditmanagement diensten bieden voor de meeste ondernemers niet altijd de gewenste aanpak. CRDT brengt samen met de leden van de branche- en/of beroepsorganisatie de specifieke kenmerken, behoeften en gebruiken van uw branche in kaart en ontwikkelt maatwerkoplossingen. Vervolgens adviseren wij uw leden en helpen wij hen in hun dagelijkse praktijk.

verdiepenWe maken specifieke kenmerken van en bepaalde gebruiken in de branche ons eigen. Wij gaan in gesprek met ondernemers in uw branche- of beroepsorganisatie en inventariseren welke specifieke risico’s bestaan en welke wensen er zijn. Snappen we uw branche? Hoe ziet uw markt eruit? Als we dat scherp hebben, formuleren we het concept en gaan het gesprek met u aan.
kiezenOp basis van de uitkomsten van deze uitgebreide analyse adviseren we en leggen we uw eisen en wensen vast. Wat is binnen uw branche gewenst? Welke zaken spelen er en welke wilt u gedaan hebben? Als we ook dat weten, gaan we aan de slag.
finetunenVervolgens selecteren we de juiste combinatie van diensten, bepalen we in overleg wat de juiste beheer- en incassotrajecten in en stellen we samen met u de verdere mogelijkheden vast.
launchWe regelen de juiste beheer- en incassotrajecten in, creëren de signaleringslijst met achterstallige debiteuren specifiek voor uw branche, die wij uitsluitend onderling met elkaar delen en zorgen voor aansluitingen voor al uw leden.
afstemmenHet is van belang dat de gekozen opties ook in de toekomst aansluiten op uw branche. Immers ook uw branche- of beroepsorganisatie ontwikkelt zich verder. De marktomstandigheden wijzigen en/of ook wetgeving verandert. Wij zorgen ervoor dat alle services daarop aan blijven sluiten en uw leden optimaal kunnen blijven genieten van onze services.
member_benefitDoor ons unieke en ongeëvenaarde formule in combinatie met de collectieve voordelen voor uw leden, mag ons concept écht een ledenvoordeel genoemd worden. Met het creditmanagement totaalconcept waar voorkomen voorop staat, geven wij invulling aan ons credo “ontzorgen”.

Wilt u ook met ons bekijken of ons concept past voor uw leden? Neem dan contact met ons op voor het maken van een afspraak.

Neem contact met ons op