CRDT in het kort …

CRDT is een EU-onderneming met focus op creditmanagement. Binnen Europa biedt CRDT specifieke concepten toegespitst op verschillende branches. Onder het label MODINT Credit & Finance worden bijvoorbeeld veel klanten uit de Benelux geserviced in de sector van mode, tapijt & textiel. In schoenen & sport maken weer meer leveranciers in Duitsland en Denemarken gebruik van onze branchekennis. Op deze wijze worden meer dan 500 ondernemingen binnen EU ondersteund vanuit onze kantoren in Nederland en Duitsland. In België, Oostenrijk en Denemarken zijn partnerships ingericht met diverse branche-organisaties. CRDT wil doorgroeien in deze partnerships op basis van dedicated knowhow en haar activiteiten uitbreiden in de huidige 10 landen.

Als specialist in de mode biedt MODINT Credit & Finance een breed dienstenpakket. Gebaseerd op een unieke database met betaalervaring van 200.000 afnemers in EU, biedt MODINT Credit & Finance maatwerk op het gebied van debiteurenbeheer, incasso, kredietverzekering, factoring en kredietinformatie. Met focus op resultaat genereert MODINT Credit & Finance cash tegen minimale kosten. 75 jaar branchekennis in een eigentijds uitgebalanceerd concept.

Try us and find out.

CRDT HQ

Westervoortsedijk 73, 6827 AV Arnhem
Postbus 882, 6800 AW Arnhem

T +31 88 5054700
F +31 88 5054799

info@crdt.eu
group: www.crdt.eu

KvK Midden-Nederland 61572187
BTW nr. 8543.96.603.B.01

ABN AMRO Bank 60.97.09.089
IBAN: NL65ABNA0609709089
BIC: ABNANL2A

CRDT Germany

Drususdeich 24, D-47533 Kleve
T +49 28 21 99 77 973
F +49 28 21 99 78 631
M info@modintgmbh.de

www.modintgmbh.de

HRB 10134 Amtsgericht Kleve
BTW nr. DE 815.149.253
Belastingnr. 116/5712/2846

Commerzbank Kleve
BLZ 324 400 23
Kto. 811 0942 00
IBAN: DE 63 3244 0023 0811 0942 00
BIC: COBADEFFXXX

CRDT Denmark

Bella Center Copenhagen
Center Boulevard 5
DK-2300 Copenhagen
info@modintcredit.com
www.modintcredit.com

CRDT Belgium

Trade Mart
Atomiumsquare 1
1020 Brussels
T +31 30 232 09 00
F +31 30 232 09 99
info@modintcredit.com
www.modintcredit.com

Agenda

Geen activiteiten.

Twitter

[AIGetTwitterFeeds ai_username=’CRDTEU’ ai_numberoftweets=’3′ ai_tweet_title=’ ‘]

Klanten over ons

Wij laten klanten graag over ons praten.

“Ik had eerder niet voor mogelijk had gehouden, dat u zelfs vorderingen zonder juridische bijstand kunt incasseren, die door onze eigen debiteurenafdeling allang afgeschreven waren. En dit ook nog eens met zoveel inlevingsvermogen, handigheid en professionaliteit, dat de klant weer bij ons wilde bestellen. Beter kan men het werkelijk niet hebben.”
Ralph Rieker, Algemeen directeur, Ricosta Schuhfabriken GmbH
“Het werkte perfect vanaf het eerste moment dat we het incasso concept van CRDT gingen gebruiken. En dat terwijl het een achterstallige vordering was van aanzienlijke hoogte op een Griekse afnemer. Dit heeft voor mij de professionaliteit en de snelheid van de CRDT-manager meer dan overtuigd.”
Reinhold Milsch, managing partner, Fuchs & Schmitt GmbH & Co. KG
“Dankzij CRDT resteren nu slechts vorderingen van failliete bedrijven op onze balans. Alle verdere openstaande vorderingen zijn inmiddels betaald. Hun creditmanagers hebben zelfs vorderingen van debiteuren uit Hongarije, Zuid-Afrika, Bahrein en India betaald weten te krijgen. Met inbegrip van rente en kosten. Ik ben erg onder de indruk en zeer content.”
Gerd Müller-Thomkins, directeur, Deutsches Mode-Institut DMI GmbH
“Onze continue groei ten zuiden van Denemarken hebben ook meer openstaande posten en schades met zich meegebracht. Sinds wij met CRDT samenwerken, hebben we onze afschrijvingen op debiteuren flink verlaagd. De communicatie is super en snel. De samenwerking heeft ons een flinke tijdsbesparing opgeleverd. De juiste partij die onze debiteuren beheert. We zijn blij om te kunnen werken met de professionele en competente mensen van CRDT.”
Lars Sandgaard, eigenaar, Sandgaard A/S
“De expansie van ons Europese klantenbestand heeft gelijktijdig gevolgen voor onze debiteurenportefeuille, waarbij wij moeilijkheden ervaren bij het incasseren in het buitenland. Sinds de samenwerking met CRDT, hebben wij met behulp van hun competente en professionele hulp met succes openstaande vorderingen geïncasseerd, inclusief rente en kosten. We krijgen “real time” updates over elk dossier en er bestaat een goede communicatie met onze debiteurenafdeling, wat leidt tot een win-win situatie! We zijn erg blij dat onze samenwerking heeft alleen positieve gevolgen en wij kunnen CRDT écht aanbevelen.”
Peter Van de Velde, accounting department, Vegotex International NV
“Sinds vorig jaar ben ik verantwoordelijk voor het debiteurenbeheer bij Tramontana, een snelgroeiend modelabel met ruim 800 verkooppunten in Europa en Japan. Het is mij opgevallen dat de sterke groei van het aantal dealers / klanten door Modint uitstekend wordt opgevangen. Ze nemen ons veel werk uit handen door hun deskundigheid en ervaring op het gebied van (inter)nationaal debiteurenbeheer. Het bijna dagelijkse contact vind ik ook uitermate prettig en professioneel. Snel antwoord op je vragen, inspelen op de wensen en het adequaat incasseren van vorderingen zijn écht hun sterke punten. CRDT is daardoor voor mij een onmisbare partner geworden.”
Laura Salamony - Di Lonardo, Debiteurbeheer, Popov Clothing B.V.
“Juli dit jaar zijn wij overgestapt naar CRDT. Het resultaat was voor ons een openbaring, echt een positieve ervaring om met CRDT samen te werken. Onze eerste zaak betrof een onbetaalde factuur aan een Noorse particulier. Op het moment dat wij zaken met hem deden, had hij een shop in Denemarken. Voordat hij vertrok Denemarken, was hij “vergeten” de factuur te betalen voor de goederen die hij indertijd had ontvangen. Het enige wat wij van hem wisten, was zijn naam en slechts zijn toenmalige adres in Denemarken. Deze informatie was het enige ding dat ik stuurde naar CRDT en 20 dagen later stond het geld op onze rekening, inclusief rente.”
Anna-Marie Poulsen, Financiële administratie, Sports Pharma A/S

branches en strategische partners