Heeft u ‘risk appetite’ voor zakendoen in Duitsland? Neem deel aan de ontbijtsessie (deze is geheel kosteloos) in het parkrestaurant van IPKW. Laat u woensdag 20 september a.s. van 08.00 – 10.00 uur bijpraten over de do’s en don’ts over onze belangrijkste handelspartner: Duitsland.

Duitsland is de grootste exportmarkt voor Nederland. Vooral bedrijven uit de grensstreek van Arnhem en bedrijven op Industriepark Kleefse Waard doen veel zaken met Duitsland. Speciaal voor bedrijven gevestigd op IPKW, leden van OKA (Ondernemers Kontakt Arnhem), Turkse ondernemersvereniging TOV en Arnhem / Nijmegen Business, organiseert CRDT in samenwerking met Allianz Trade en het Duitse advocatenkantoor ALPMANN FRÖHLICH een ontbijtsessie over zakendoen in Duitsland.

Heeft u risk appetite voor zakendoen in Duitsland?

We nemen u mee in de laatste (commerciële, economische en juridische) ontwikkelingen in de Duitse markt. Verder leggen wij uit waarom bedrijven kiezen voor Duitsland, wat de afwegingen zijn die u moet maken bij zakendoen in Duitsland, waar u verder mee te maken krijgt, en of een fysieke entree nog steeds de beste optie is?

Meld u vandaag nog aan en ontdek hoe u succesvol kunt zakendoen in Duitsland. Klik hier om uw plek te reserveren voor deze waardevolle ontbijtsessie en profiteer van kosteloze kennis en inzichten die uw zakelijke groei kunnen stimuleren.

Wij verwelkomen u graag op woensdag 20 september a.s. vanaf 07.45 uur in het Parkrestaurant van IPKW.

07.45 – 08.00 uur

08.00 – 08.10 uur

Inloop

Welkomstwoord

08.10 – 08.30 uur

Recessie in ons belangrijkste exportland Duitsland?
Johan Geeroms, Risk Director
Allianz Trade Benelux

08.30 – 08.45 uur

Insolvenzanfechtung: moet u exportontvangsten terugbetalen?
Wolfgang May, Rechtsanwalt
CRDT & Finance

08.45 – 09.05 uur

Juridische aspecten van zakendoen in Duitsland
Nicki Welchering, Duitse advocaat
ALPMANN FRÖHLICH

09.05 – 09.20 uur

Grip op liquiditeit
Jeroen Leijser, commercieel directeur
CRDT & Finance

09.20 – 09.40 uur

Cultuurverschillen en marketing in Duitsland
Frank Wöbbeking, algemeen directeur
mediamixx