geven uw debiteuren u slapeloze nachten?

Een kredietverzekering zorgt dat uw succes ook uitbetaald.

Betere nachtrust
Voordelen weten?

Zware concurrentie, seizoensvervaging en kritische klanten brengen financiële risico’s met zich mee. Samen met Euler Hermes analyseren wij het betalingsgedrag, de solvabiliteit en kwaliteit van bedrijfsvoering van uw klanten over de hele wereld.

De samenwerking tussen Euler Hermes en CRDT biedt een unieke en optimale mix van expertise en zekerheid van betaling.

kredietverzekering

Uw succes zeker stellen

kredietverzekering

Met een kredietverzekering bereikt u het juiste evenwicht tussen commercieel belang en acceptabel financieel risico voor uw bedrijf. De continuïteit van uw onderneming en de winstbijdrage van gesloten transacties kunnen adequaat beschermd worden tegen debiteurenrisico’s.

Succesvol zakendoen zonder kleerscheuren dus.

Informatie, verzekering en incasso

kredietverzekering

Een kredietverzekering bestaat uit drie basiselementen: bedrijfsinformatie, verzekering en incasso. Door juiste en actuele bedrijfsinformatie bent u in staat om de risico’s van uw klanten op de juiste manier in te schatten.

De verzekering biedt u garantie van betaling. Wanneer uw klant uiteindelijk niet betaalt, dan wordt ook het incasso verzorgd.

Uw juiste partner

kredietverzekering

Een uitgekiend branche creditmanagement concept draagt aanzienlijk bij aan beperking van verliezen.

Toch blijft het risico van wanbetaling door bijvoorbeeld surseance van betaling of faillissement bestaan. U kunt daarbij terugvallen op de kredietverzekering. Wij bieden u dekking op maat.

  • Veilig en snel zaken doen in risicovolle landen
  • Hoog dekkingspercentage (tot 90 procent)
  • Lagere administratieve kosten
  • Aantrekkelijke premiekorting
  • Aanvullende dekking van kosten vóór uitlevering
  • Eenvoudig uit te breiden orderdekking
  • Lage tarieven kredietlimieten

  • Alle incassokosten zijn meeverzekerd

  • Altijd incasso door CRDT, ook bij disputen

Klanten over ons

Wij laten klanten graag over ons praten.

“Ik had eerder niet voor mogelijk had gehouden, dat u zelfs vorderingen zonder juridische bijstand kunt incasseren, die door onze eigen debiteurenafdeling allang afgeschreven waren. En dit ook nog eens met zoveel inlevingsvermogen, handigheid en professionaliteit, dat de klant weer bij ons wilde bestellen. Beter kan men het werkelijk niet hebben.”
Ralph Rieker, Algemeen directeur, Ricosta Schuhfabriken GmbH
“Het werkte perfect vanaf het eerste moment dat we het incasso concept van CRDT gingen gebruiken. En dat terwijl het een achterstallige vordering was van aanzienlijke hoogte op een Griekse afnemer. Dit heeft voor mij de professionaliteit en de snelheid van de CRDT-manager meer dan overtuigd.”
Reinhold Milsch, managing partner, Fuchs & Schmitt GmbH & Co. KG
“Dankzij CRDT resteren nu slechts vorderingen van failliete bedrijven op onze balans. Alle verdere openstaande vorderingen zijn inmiddels betaald. Hun creditmanagers hebben zelfs vorderingen van debiteuren uit Hongarije, Zuid-Afrika, Bahrein en India betaald weten te krijgen. Met inbegrip van rente en kosten. Ik ben erg onder de indruk en zeer content.”
Gerd Müller-Thomkins, directeur, Deutsches Mode-Institut DMI GmbH
“Onze continue groei ten zuiden van Denemarken hebben ook meer openstaande posten en schades met zich meegebracht. Sinds wij met CRDT samenwerken, hebben we onze afschrijvingen op debiteuren flink verlaagd. De communicatie is super en snel. De samenwerking heeft ons een flinke tijdsbesparing opgeleverd. De juiste partij die onze debiteuren beheert. We zijn blij om te kunnen werken met de professionele en competente mensen van CRDT.”
Lars Sandgaard, eigenaar, Sandgaard A/S
“De expansie van ons Europese klantenbestand heeft gelijktijdig gevolgen voor onze debiteurenportefeuille, waarbij wij moeilijkheden ervaren bij het incasseren in het buitenland. Sinds de samenwerking met CRDT, hebben wij met behulp van hun competente en professionele hulp met succes openstaande vorderingen geïncasseerd, inclusief rente en kosten. We krijgen “real time” updates over elk dossier en er bestaat een goede communicatie met onze debiteurenafdeling, wat leidt tot een win-win situatie! We zijn erg blij dat onze samenwerking heeft alleen positieve gevolgen en wij kunnen CRDT écht aanbevelen.”
Peter Van de Velde, accounting department, Vegotex International NV
“Sinds vorig jaar ben ik verantwoordelijk voor het debiteurenbeheer bij Tramontana, een snelgroeiend modelabel met ruim 800 verkooppunten in Europa en Japan. Het is mij opgevallen dat de sterke groei van het aantal dealers / klanten door CRDT uitstekend wordt opgevangen. Ze nemen ons veel werk uit handen door hun deskundigheid en ervaring op het gebied van (inter)nationaal debiteurenbeheer. Het bijna dagelijkse contact vind ik ook uitermate prettig en professioneel. Snel antwoord op je vragen, inspelen op de wensen en het adequaat incasseren van vorderingen zijn écht hun sterke punten. CRDT is daardoor voor mij een onmisbare partner geworden.”
Laura Salamony - Di Lonardo, Debiteurbeheer, Popov Clothing B.V.
“Juli dit jaar zijn wij overgestapt naar CRDT. Het resultaat was voor ons een openbaring, echt een positieve ervaring om met CRDT samen te werken. Onze eerste zaak betrof een onbetaalde factuur aan een Noorse particulier. Op het moment dat wij zaken met hem deden, had hij een shop in Denemarken. Voordat hij vertrok Denemarken, was hij “vergeten” de factuur te betalen voor de goederen die hij indertijd had ontvangen. Het enige wat wij van hem wisten, was zijn naam en slechts zijn toenmalige adres in Denemarken. Deze informatie was het enige ding dat ik stuurde naar CRDT en 20 dagen later stond het geld op onze rekening, inclusief rente.”
Anna-Marie Poulsen, Financiële administratie, Sports Pharma A/S