sneller betaald worden

Het beste incassobureau voor uw business

Direct incasso overdragen
Offerte aanvragen

Beoordeeld door 10.000+ klanten in ruim 75 jaar, wereldwijd

de snelste manier

Ons incasso is een preventieve en professionele aanvulling op uw debiteurenadministratie vanaf vervaldag. Maar liefst 90% wordt binnen 30 dagen betaald.

maatwerk incasso

Incasso gebeurt door onze gespecialiseerde creditmanagers. U krijgt één creditmanager toegewezen, die al uw incassozaken voor u behartigt.

push the right buttons

De juiste tools in handen om uw vordering betaald te krijgen.

 • Meer dan 75 jaar ervaring in incasso in fashion en textiel
 • Uitzonderlijke klantenservice in de branche
 • Reminders uitsluitend in overleg met u en naar uw wens
 • Nadruk op telefoon contact in de moedertaal van uw klanten
 • Gerechtelijke procedures worden tot een minimum beperkt
 • Vroegtijdige opsporing van disputen en problemen

debiteurenbeheer

Wij zorgen ervoor dat uw afnemer snel betaalt. Ons beheer en incasso is mogelijk in elk land.

 • focus op belscenario
 • in moedertaal van uw klanten
 • factuur snel betaald
 • max beperking gerechtelijke incasso
 • maximale opbrengst tegen minimale kosten

Geen hoge implementatiekosten, snel van start.

Offerte opvragen

incasso

Wat verstaan wij onder maximaal resultaat? Betaling van de vordering én behoud van uw relatie met uw afnemer.

 • wij incasseren 80% zonder advocaat
 • binnen EU zijn er voor ons geen grenzen
 • wij zitten ook in de mode en snappen uw handel
 • uw dossiers zijn altijd online beschikbaar
 • u bepaalt de harde of zachte aanpak

Geen hoge implementatiekosten, snel van start.

Eenvoudig uw incasso overdragen

maatschappelijk verantwoord incasseren

Expertise, betrokkenheid, betrouwbaar, ontzorgen en service zijn onze kernwaarden. Wij hebben bij CRDT normen en waarden bepaald dat door alle medewerkers wordt onderschreven. Met hun ondertekening van het “protocol maatschappelijk verantwoord incasseren CRDT” bekrachtigen alle medewerkers van CRDT deze kernwaarden.

Lees hier ons protocol

Klanten over ons

Wij laten klanten graag over ons praten.

“Ik had eerder niet voor mogelijk had gehouden, dat u zelfs vorderingen zonder juridische bijstand kunt incasseren, die door onze eigen debiteurenafdeling allang afgeschreven waren. En dit ook nog eens met zoveel inlevingsvermogen, handigheid en professionaliteit, dat de klant weer bij ons wilde bestellen. Beter kan men het werkelijk niet hebben.”
Ralph Rieker, Algemeen directeur, Ricosta Schuhfabriken GmbH
“Het werkte perfect vanaf het eerste moment dat we het incasso concept van CRDT gingen gebruiken. En dat terwijl het een achterstallige vordering was van aanzienlijke hoogte op een Griekse afnemer. Dit heeft voor mij de professionaliteit en de snelheid van de CRDT-manager meer dan overtuigd.”
Reinhold Milsch, managing partner, Fuchs & Schmitt GmbH & Co. KG
“Dankzij CRDT resteren nu slechts vorderingen van failliete bedrijven op onze balans. Alle verdere openstaande vorderingen zijn inmiddels betaald. Hun creditmanagers hebben zelfs vorderingen van debiteuren uit Hongarije, Zuid-Afrika, Bahrein en India betaald weten te krijgen. Met inbegrip van rente en kosten. Ik ben erg onder de indruk en zeer content.”
Gerd Müller-Thomkins, directeur, Deutsches Mode-Institut DMI GmbH
“Onze continue groei ten zuiden van Denemarken hebben ook meer openstaande posten en schades met zich meegebracht. Sinds wij met CRDT samenwerken, hebben we onze afschrijvingen op debiteuren flink verlaagd. De communicatie is super en snel. De samenwerking heeft ons een flinke tijdsbesparing opgeleverd. De juiste partij die onze debiteuren beheert. We zijn blij om te kunnen werken met de professionele en competente mensen van CRDT.”
Lars Sandgaard, eigenaar, Sandgaard A/S
“De expansie van ons Europese klantenbestand heeft gelijktijdig gevolgen voor onze debiteurenportefeuille, waarbij wij moeilijkheden ervaren bij het incasseren in het buitenland. Sinds de samenwerking met CRDT, hebben wij met behulp van hun competente en professionele hulp met succes openstaande vorderingen geïncasseerd, inclusief rente en kosten. We krijgen “real time” updates over elk dossier en er bestaat een goede communicatie met onze debiteurenafdeling, wat leidt tot een win-win situatie! We zijn erg blij dat onze samenwerking heeft alleen positieve gevolgen en wij kunnen CRDT écht aanbevelen.”
Peter Van de Velde, accounting department, Vegotex International NV
“Sinds vorig jaar ben ik verantwoordelijk voor het debiteurenbeheer bij Tramontana, een snelgroeiend modelabel met ruim 800 verkooppunten in Europa en Japan. Het is mij opgevallen dat de sterke groei van het aantal dealers / klanten door CRDT uitstekend wordt opgevangen. Ze nemen ons veel werk uit handen door hun deskundigheid en ervaring op het gebied van (inter)nationaal debiteurenbeheer. Het bijna dagelijkse contact vind ik ook uitermate prettig en professioneel. Snel antwoord op je vragen, inspelen op de wensen en het adequaat incasseren van vorderingen zijn écht hun sterke punten. CRDT is daardoor voor mij een onmisbare partner geworden.”
Laura Salamony - Di Lonardo, Debiteurbeheer, Popov Clothing B.V.
“Juli dit jaar zijn wij overgestapt naar CRDT. Het resultaat was voor ons een openbaring, echt een positieve ervaring om met CRDT samen te werken. Onze eerste zaak betrof een onbetaalde factuur aan een Noorse particulier. Op het moment dat wij zaken met hem deden, had hij een shop in Denemarken. Voordat hij vertrok Denemarken, was hij “vergeten” de factuur te betalen voor de goederen die hij indertijd had ontvangen. Het enige wat wij van hem wisten, was zijn naam en slechts zijn toenmalige adres in Denemarken. Deze informatie was het enige ding dat ik stuurde naar CRDT en 20 dagen later stond het geld op onze rekening, inclusief rente.”
Anna-Marie Poulsen, Financiële administratie, Sports Pharma A/S

Snel en safe uw geld ‘in de pocket’

snel betaald

Wij zorgen ervoor dat uw afnemer snel betaalt. Ons beheer en incasso is mogelijk in elk land. Onze bijzondere aanpak verzekerd u van maximale opbrengst tegen minimale kosten.

dedicated know-how

Wij zijn marktleider in retail en groeien snel in b2b. Meer dan 80 jaar ervaring staat voor u klaar. Wij kennen uw klanten, spreken uw taal en begrijpen uw handel. Onze juristen zijn uw advocaat. Zonder aparte nota bijten wij ons vast met kennis van zaken.

internationaal

Vanuit kantoren in Nederland en Duitsland helpen wij klanten uit 10 landen. België en Denemarken zijn ons 2e thuisland. Ons netwerk vertakt zich door de hele EU. Talen zijn voor ons geen probleem. Wij bellen iedereen met een duidelijke boodschap.

resultaat

Wat verstaan wij onder maximaal resultaat? Betaling van de vordering én behoud van uw relatie met uw afnemer. Uw tevredenheid is het enige wat voor ons telt. Op die basis rekenen wij met u af. En u met ons. Op onze website staat waarom klanten tevreden zijn. Vertel ons wat u wilt.

service & kwaliteit

Onze creditmanagers updaten u permanent over de status. Langjarige ervaring die wij graag met u delen. En tips om de next case te voorkomen. Behoud van uw betaalde omzet is onze zorg.

signalering

Onze database kent meer dan 200.000 actuele bedrijven met unieke betaalinformatie. Dat delen we graag met u en onze partners. Via onze informatierapporten of kredietlimieten. Uw klanten weten wat dat betekent.

het comfort van zekerheid

Absolute zekerheid van betaling krijgt u alleen vooraf. Kredietverzekering en factoring helpt schade achteraf te voorkomen. Voorkomen is beter dan genezen vinden wij. Zakendoen zonder kleerscheuren ook. Het voelt comfortabeler.

gerechtelijke incasso

Na een minnelijk incassotraject, zijn er verschillende manieren verdere stappen te ondernemen. De keuze hoe we dit gaan aanpakken doen we in goed overleg met u. Of we een kort geding procedure starten, een faillissementsaanvraag doen, beslag laten leggen of een bodemprocedure aan moeten gaan, hangt af van uw vordering.

full force of de nodige tact

Procedures worden door onze juridische afdeling gevoerd en komen wij tot maximale resultaten. Dat betekent voor u een heldere en korte communicatie en besparing op advocaatkosten.

Wanneer uw debiteur geen gevolg geeft aan onze telefonische herinneringen, schriftelijke aanmaningen en ingebrekestelling, dan zullen wij de volgende incassostap zetten.

Nu incasseren

de juiste maatregelen

Voordat we overgaan tot het gerechtelijke incasso, doen wij onderzoek naar de verhaalmogelijkheden en of een procedure zinvol is.

Wanneer dat het geval is, zullen wij uw niet-betwiste vordering bij de Rechtbank indienen om een vonnis te verkrijgen, waarna we tot executie van deze titel overgaan.

advies en bijstand

Wij leveren ook juridische advisering en bijstand bij geweigerde zendingen, kwaliteitsgeschillen en toetsing van Algemene voorwaarden.

Uiteraard assisteren wij bij de afwikkeling van zaken ingeval van faillissement, surseance of Wet Schuldsanering Natuurlijke Personen, of analoge vormen van insolventie in het buitenland.

our debt collection process

client agreement

demand notice

calls

client approval
for law suit

ultimate notice

follow-up notice

send to attorney

legal judgement

execution