werkkapitaal nodig?

Wij helpen u aan de beste oplossing

Neem contact op

Heeft uw onderneming te kampen met geld dat vastzit bij afnemers, in betaalde voorraden of in voorverkochte inkopen? Heeft u daarnaast te maken met seizoensgebonden omzet? Dan merkt u dat uw financieringsbehoefte sterk wisselt en dat het werkkapitaal dat u nodig heeft om te investeren niet beschikbaar is.

debiteurenfinanciering

Uitstaande vorderingen op debiteuren leggen een groot beslag op het werkkapitaal van uw onderneming. Met de debiteurenfinanciering heeft u snel beschikking over de benodigde financiële middelen.

inkoopfinanciering

Iedere inkooptransactie legt druk op uw liquide middelen. Met factoring kunt u uw (aantoonbaar voorverkochte) inkopen laten voorfinancieren, zodat u kansen die zich aandienen direct kunt aangrijpen.

voorraadfinanciering

Goederen in voorraad hebben is in meerdere opzichten kostbaar. Bovendien kunt u van het kapitaal dat in uw voorraad zit, geen geld vrijmaken om als werkkapitaal in uw onderneming in te zetten. Voorraadfinanciering zorgt ervoor dat u kunt blijven investeren.

Uw naam
Bedrijfsnaam
E-mail
Telefoonnummer

Wat voor soort klanten heb je?

Wanneer factureer je?

Wat is je verwachte jaaromzet?

Opmerkingen

Waar banken veelal maximaal 60% van de vordering financieren, kan met factoring tot 90% van het factuurbedrag gefinancierd worden. Met factoring wordt tot 90 dagen na vervaldatum gefinancierd, op zowel Nederlandse- als buitenlandse debiteuren. Ondernemers die met factoring werken kunnen al één dag na het overdragen van de facturen beschikken over extra financiële ruimte. Met deze extra financiële middelen kunt u uw werkkapitaal aanzienlijk vergroten.

Klanten over ons

Wij laten klanten graag over ons praten.

“Ik had eerder niet voor mogelijk had gehouden, dat u zelfs vorderingen zonder juridische bijstand kunt incasseren, die door onze eigen debiteurenafdeling allang afgeschreven waren. En dit ook nog eens met zoveel inlevingsvermogen, handigheid en professionaliteit, dat de klant weer bij ons wilde bestellen. Beter kan men het werkelijk niet hebben.”
Ralph Rieker, Algemeen directeur, Ricosta Schuhfabriken GmbH
“Het werkte perfect vanaf het eerste moment dat we het incasso concept van CRDT gingen gebruiken. En dat terwijl het een achterstallige vordering was van aanzienlijke hoogte op een Griekse afnemer. Dit heeft voor mij de professionaliteit en de snelheid van de CRDT-manager meer dan overtuigd.”
Reinhold Milsch, managing partner, Fuchs & Schmitt GmbH & Co. KG
“Dankzij CRDT resteren nu slechts vorderingen van failliete bedrijven op onze balans. Alle verdere openstaande vorderingen zijn inmiddels betaald. Hun creditmanagers hebben zelfs vorderingen van debiteuren uit Hongarije, Zuid-Afrika, Bahrein en India betaald weten te krijgen. Met inbegrip van rente en kosten. Ik ben erg onder de indruk en zeer content.”
Gerd Müller-Thomkins, directeur, Deutsches Mode-Institut DMI GmbH
“Onze continue groei ten zuiden van Denemarken hebben ook meer openstaande posten en schades met zich meegebracht. Sinds wij met CRDT samenwerken, hebben we onze afschrijvingen op debiteuren flink verlaagd. De communicatie is super en snel. De samenwerking heeft ons een flinke tijdsbesparing opgeleverd. De juiste partij die onze debiteuren beheert. We zijn blij om te kunnen werken met de professionele en competente mensen van CRDT.”
Lars Sandgaard, eigenaar, Sandgaard A/S
“De expansie van ons Europese klantenbestand heeft gelijktijdig gevolgen voor onze debiteurenportefeuille, waarbij wij moeilijkheden ervaren bij het incasseren in het buitenland. Sinds de samenwerking met CRDT, hebben wij met behulp van hun competente en professionele hulp met succes openstaande vorderingen geïncasseerd, inclusief rente en kosten. We krijgen “real time” updates over elk dossier en er bestaat een goede communicatie met onze debiteurenafdeling, wat leidt tot een win-win situatie! We zijn erg blij dat onze samenwerking heeft alleen positieve gevolgen en wij kunnen CRDT écht aanbevelen.”
Peter Van de Velde, accounting department, Vegotex International NV
“Sinds vorig jaar ben ik verantwoordelijk voor het debiteurenbeheer bij Tramontana, een snelgroeiend modelabel met ruim 800 verkooppunten in Europa en Japan. Het is mij opgevallen dat de sterke groei van het aantal dealers / klanten door CRDT uitstekend wordt opgevangen. Ze nemen ons veel werk uit handen door hun deskundigheid en ervaring op het gebied van (inter)nationaal debiteurenbeheer. Het bijna dagelijkse contact vind ik ook uitermate prettig en professioneel. Snel antwoord op je vragen, inspelen op de wensen en het adequaat incasseren van vorderingen zijn écht hun sterke punten. CRDT is daardoor voor mij een onmisbare partner geworden.”
Laura Salamony - Di Lonardo, Debiteurbeheer, Popov Clothing B.V.
“Juli dit jaar zijn wij overgestapt naar CRDT. Het resultaat was voor ons een openbaring, echt een positieve ervaring om met CRDT samen te werken. Onze eerste zaak betrof een onbetaalde factuur aan een Noorse particulier. Op het moment dat wij zaken met hem deden, had hij een shop in Denemarken. Voordat hij vertrok Denemarken, was hij “vergeten” de factuur te betalen voor de goederen die hij indertijd had ontvangen. Het enige wat wij van hem wisten, was zijn naam en slechts zijn toenmalige adres in Denemarken. Deze informatie was het enige ding dat ik stuurde naar CRDT en 20 dagen later stond het geld op onze rekening, inclusief rente.”
Anna-Marie Poulsen, Financiële administratie, Sports Pharma A/S

Onze partners in factoring en werkkapitaal financieringsoplossingen

 

 

We help your

business pay.