debiteuren onder controle

U de business, wij de betalingen.

Offerte aanvragen
Profiteer direct

Beoordeeld door 10.000+ klanten in ruim 75 jaar, wereldwijd

Een optimaal creditmanagement herinnert uw klanten vroeg in hun betalingsverplichtingen. Voordeel: Snellere betalingen en eventuele geschillen zijn vroegtijdig bekend.

Effectief maar met de nodige tact

Gebaseerd op jarenlange ervaring in en kennis van de branche, weten wij als geen ander om op de juiste manier met uw klant om te gaan.

Alle stappen die wij zetten en maatregelen die we nemen, doen wij in overleg met u.

Vrije ruimte voor uw core business

Juist nu moet u zich voor de volle 100% richten op uw kerncompetenties: uw collectie ontwikkelen en vervolgens verkopen. Maar de administratie van uw bedrijf vergt te veel van uw tijd.

We creëren de ruimte waar u dringend behoefte aan heeft door uw debiteurenbeheer uit handen te nemen.

Uw juiste partner

CRDT is als branche expert uw juiste partner. Van factuur tot betaling zullen wij uw klanten begeleiden volgens de door u ingestelde richtlijnen. U hoeft alleen maar betalingen aan ons door te geven.

En indien nodig en door u gewenst, zullen wij een incassoprocedure starten.

 • Meer dan 75 jaar ervaring in debiteurenbeheer en incasso
 • Uitzonderlijke klantenservice in de branche
 • Reminders uitsluitend in overleg met u en naar uw wens
 • Nadruk op telefoon contact in de moedertaal van uw klanten
 • Gerechtelijke procedures worden tot een minimum beperkt
 • Vroegtijdige opsporing van disputen en problemen

debiteurenbeheer

Wij zorgen ervoor dat uw afnemer snel betaalt. Ons beheer en incasso is mogelijk in elk land.

 • focus op belscenario
 • in moedertaal van uw klanten
 • factuur snel betaald
 • max beperking gerechtelijke incasso
 • maximale opbrengst tegen minimale kosten

Geen hoge implementatiekosten, snel van start.

Offerte aanvragen

incasso

Wat verstaan wij onder maximaal resultaat? Betaling van de vordering én behoud van uw relatie met uw afnemer.

 • wij incasseren 80% zonder advocaat
 • binnen EU zijn er voor ons geen grenzen
 • wij zitten ook in de mode en snappen uw handel
 • uw dossiers zijn altijd online beschikbaar
 • u bepaalt de harde of zachte aanpak

Geen hoge implementatiekosten, snel van start.

Direct incasseren

Klanten over ons

Wij laten klanten graag over ons praten.

“Ik had eerder niet voor mogelijk had gehouden, dat u zelfs vorderingen zonder juridische bijstand kunt incasseren, die door onze eigen debiteurenafdeling allang afgeschreven waren. En dit ook nog eens met zoveel inlevingsvermogen, handigheid en professionaliteit, dat de klant weer bij ons wilde bestellen. Beter kan men het werkelijk niet hebben.”
Ralph Rieker, Algemeen directeur, Ricosta Schuhfabriken GmbH
“Het werkte perfect vanaf het eerste moment dat we het incasso concept van CRDT gingen gebruiken. En dat terwijl het een achterstallige vordering was van aanzienlijke hoogte op een Griekse afnemer. Dit heeft voor mij de professionaliteit en de snelheid van de CRDT-manager meer dan overtuigd.”
Reinhold Milsch, managing partner, Fuchs & Schmitt GmbH & Co. KG
“Dankzij CRDT resteren nu slechts vorderingen van failliete bedrijven op onze balans. Alle verdere openstaande vorderingen zijn inmiddels betaald. Hun creditmanagers hebben zelfs vorderingen van debiteuren uit Hongarije, Zuid-Afrika, Bahrein en India betaald weten te krijgen. Met inbegrip van rente en kosten. Ik ben erg onder de indruk en zeer content.”
Gerd Müller-Thomkins, directeur, Deutsches Mode-Institut DMI GmbH
“Onze continue groei ten zuiden van Denemarken hebben ook meer openstaande posten en schades met zich meegebracht. Sinds wij met CRDT samenwerken, hebben we onze afschrijvingen op debiteuren flink verlaagd. De communicatie is super en snel. De samenwerking heeft ons een flinke tijdsbesparing opgeleverd. De juiste partij die onze debiteuren beheert. We zijn blij om te kunnen werken met de professionele en competente mensen van CRDT.”
Lars Sandgaard, eigenaar, Sandgaard A/S
“De expansie van ons Europese klantenbestand heeft gelijktijdig gevolgen voor onze debiteurenportefeuille, waarbij wij moeilijkheden ervaren bij het incasseren in het buitenland. Sinds de samenwerking met CRDT, hebben wij met behulp van hun competente en professionele hulp met succes openstaande vorderingen geïncasseerd, inclusief rente en kosten. We krijgen “real time” updates over elk dossier en er bestaat een goede communicatie met onze debiteurenafdeling, wat leidt tot een win-win situatie! We zijn erg blij dat onze samenwerking heeft alleen positieve gevolgen en wij kunnen CRDT écht aanbevelen.”
Peter Van de Velde, accounting department, Vegotex International NV
“Sinds vorig jaar ben ik verantwoordelijk voor het debiteurenbeheer bij Tramontana, een snelgroeiend modelabel met ruim 800 verkooppunten in Europa en Japan. Het is mij opgevallen dat de sterke groei van het aantal dealers / klanten door CRDT uitstekend wordt opgevangen. Ze nemen ons veel werk uit handen door hun deskundigheid en ervaring op het gebied van (inter)nationaal debiteurenbeheer. Het bijna dagelijkse contact vind ik ook uitermate prettig en professioneel. Snel antwoord op je vragen, inspelen op de wensen en het adequaat incasseren van vorderingen zijn écht hun sterke punten. CRDT is daardoor voor mij een onmisbare partner geworden.”
Laura Salamony - Di Lonardo, Debiteurbeheer, Popov Clothing B.V.
“Juli dit jaar zijn wij overgestapt naar CRDT. Het resultaat was voor ons een openbaring, echt een positieve ervaring om met CRDT samen te werken. Onze eerste zaak betrof een onbetaalde factuur aan een Noorse particulier. Op het moment dat wij zaken met hem deden, had hij een shop in Denemarken. Voordat hij vertrok Denemarken, was hij “vergeten” de factuur te betalen voor de goederen die hij indertijd had ontvangen. Het enige wat wij van hem wisten, was zijn naam en slechts zijn toenmalige adres in Denemarken. Deze informatie was het enige ding dat ik stuurde naar CRDT en 20 dagen later stond het geld op onze rekening, inclusief rente.”
Anna-Marie Poulsen, Financiële administratie, Sports Pharma A/S